Hoppa till sidans innehåll

Sommarläger 2017

08 MAJ 2017 11:25
  • Skapad: 08 MAJ 2017 11:25

Gymnastikläger Sommaren 2017!

För andra året i rad kommer Ösmo gymnastikförening att anordna ett sommarläger i Ösmo Idrottshall, som i år kommer att arrangeras 10-13 juli. Antalet platser är begränsat.

Sommarlägret kommer att hålla på från kl.10:00 till kl.14:30 alla fyra dagarna. Lunch ingår i lägeravgiften.

 Lägre vänder sig i första hand till barn i gruppen Gymnastik 1. Vi ser helst att deltagarna har fyllt sju år för att delta i lägret men det finns ingen övre åldersgräns för deltagande barn och ungdomar.

I mån av plats så erbjuder vi också de barn från vår barngympagrupp, som är redoför att testa på träning på denna nivå att delta på lägret. Vi öppnar även upp möjligheten för nya barn som ännu inte är medlemmar i vår förening, som är intresserade av att testa på gymnastik att delta.

 Under lägret kommer alla deltagare få prova på och slipa på sin teknik på tumbling och trampettövningar på en nivå som passar dem själva. Här gör vi allt från kullerbyttor, till hjulningar, rondat, handvolter och flickisar men även övningar på högre nivå, allt utifrån deltagarnas förutsättningar.

 Anmälan till lägret sker via anmälningsformuläret som ni finner på följande länk:

http://bit.ly/sommarlager17

Sista anmälningsdag till sommarlägret är 15:e juni. Observera att anmälan är bindande!  Deltagaravgiften kommer att faktureras efter sista anmälningsdagen och ska senast vara inbetald 30:e juni.

Avgiften för gymnastikläger sommar 2017 är 900kr för barn i vår verksamhet, för nya medlemmar tillkommer en medlemsavgift á 100kr.

Har du frågor kontakta oss via e-post på This is a mailto link , via vår facebooksida eller per telefon på 0704711986.

Skribent: Anders Niekka
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Ösmo Gymnastikförening - Gymnastik
Niekka, Estövägen 7C
14950 Nynäshamn

Besöksadress:
Gröndalshallen, Idunvägen 25
14931 Nynäshamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link