Hoppa till sidans innehåll

Bli ledare!


 

VI SÖKER DIG SOM... 

... är ansvarsfull och idrottsintresserad, som gillar att inspirera och leda allt från barn till vuxna. Vill du vara med och förmedla rörelseglädje och väcka idrottsintresse är Ösmo GF rätt plats för dig. Du behöver inte ha några tidigare ledarerfarenheter eller utbildningar.

Ösmo Gymnastikförening...         

... är en liten gymnastikförening inriktad mot barn och ungdomar från tre år och uppåt. Föreningens främsta intresse är att få fler aktiva barn i kommunen genom rörelseglädje och olika varianter av gymnastik.

Vi startade i årsskiftet 2015/16 och har i dagsläget ungefär 130 medlemmar och har pass sex dagar i veckan i Ösmo och Nynäshamn.

Vi har just nu tre grenar eller inriktningar;

Gympa som är inriktad på rörelseglädje och har flest yngre barn
Gymnastik som tränar truppgymnastik (från 7 år) och
Parkour som tränar på Parkour och Tricking (från 7 år)

Just nu söker vi fler Ledare till en ny BarnGympa-grupp och hjälpledare till alla grupper! Ju fler händer som kan hjäpa till, desto roligare och säkrare träning kan vi erbjuda våra aktiva.

Vad gör man?

Våra ledare är uppdelade i två kategorier, Huvudledare och Hjälpledare och vi söker båda sorterna.

En hjälpledare arbetar aldrig ensam utan alltid i samarbete med minst en huvudledare, de behöver inte kunna stå på händer eller göra kullerbyttor (även om det hjälper) och får alltid en planering inför varje träning av gruppens huvudledare. De hjälper till att hålla koll på deltagarna, ta fram material och passa vid övningar.

Huvudledaren har ansvaret för gruppen och planeringen i samarbete med en mer erfaren ledare och ansvarar även för kontakten med gruppens föräldrar.

Självklart ordnar vi med utbildningar både i teknik och ledarskap!

Vad får man?

Som ledare eller hjälpledare hos oss får all utbildning som behövs, vi utbildar våra ledare både internt och genom Svenska Gymnastikförbundet. 
De allra flesta ledare och hjälpledare hos oss är volontärer, då vi är en ideell förening men ibland kan man få arvode, något som sätts enligt vår policy. 
Arvodet utgår då från ansvarsnivå, gruppstorlek, erfarenhetsnivå, lojalitet och utbildningsnivå. Som ledare och hjälpledare får du förtur i kön för ett barn per grupp du leder.

ANSÖK

Ansöka gör du genom att skicka ett mail till Anders, This is a mailto link.
Skriv lite kort om dig själv, eventuella tidigare erfarenheter samt kontaktuppgifter. Hoppas vi hörs!

Uppdaterad: 08 DEC 2018 23:49 Skribent: Anders Niekka
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

Postadress:
Ösmo Gymnastikförening - Gymnastik
Birkavägen 5
14830 Ösmo

Besöksadress:
Gröndalshallen, Idunvägen 25
14931 Nynäshamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link